Etelä-Suomen Autolasilta tuulilasien korjaukset ja vaihdot

Me olemme täyden palvelun tuulilasikorjaamo Lahdessa. Meiltä saat monipuoliset palvelut tuulilasin vaihdosta auton sisäpesuihin.
Olemme nykyään auki tarpeen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin, asiakkaan tarpeet priorisoiden.
Tarjoamme varmasti kilpailukykyisen hinnan, laadukkaan lopputuloksen vuosien kokemuksella ja nopean aikataulun.
Saat meiltä 1 vuoden valmistajan takuun laseille sekä 3 vuoden takuu tekemällemme työlle.
Katso palvelumme alta.

TUULILASIN VAIHTO

Tarjoamme henkilö-, paketti- ja kuorma-autojen tuulilasien vaihdot. Korjaamme sekä vaihdamme myös työkoneiden sekä harrasteautojen ikkunat sekä tuulilasit. 

Meiltä saat ajan tuulilasin vaihtoon nopeasti ja joustavasti. Takaamme sinulle ajan viiden vuorokauden sisään!

Käytämme tuulilaseina Saint-Gobainin alkuperäislaatuisia ja OEM-tuulilaseja. 

Lupaamme varmasti kilpailukykyisen hinta-laatusuhteen. Tuulilasin vaihdon hinta useimpiin henkilöautoihin on 250-350€ välillä, riippuen tuulilasin lisävarusteista. Vaihdamme myös vakuutetut lasit, jolloin maksat vain vakuutuksesi omavastuun. 

Tuulilasin vaihtoon on hyvä varata aikaa kolmesta neljään tuntiin.

Tarjoamme henkilö-, paketti- ja kuorma-autojen tuulilasien vaihdot. Korjaamme myös työkoneiden tuulilasien vaihdot!
Tuulilasien kiveniskunkorjaukset nopealla aikataululla Etelä-Suomen Autolasi Oy:ltä

TUULILASIN KORJAUS

Tuulilasin korjaus on nopea ja edullinen tapa lisätä tuulilasin elinikää. Tuulilasiin tullut kiveniskemä aiheuttaa lasin halkeamisen lähes joka kerta, etenkin talvella ja kesällä jolloin ulko- ja sisäilman lämpötilaerot ovat suuret.

Meiltä saat tuulilasin korjauksen kaikkiin merkkeihin. Keskimäärin yhden kiveniskemän korjaukseen menee aikaa vain noin 15 minuuttia.

Kiveniskemä on mahdollista korjata mikäli se on kooltaa maksimissaan noin kahden euron kolikon kokoinen (sis. mahdolliset halkeaman alut). Mikäli vauriokohta on suurempi, suosittelemme suoraan koko tuulilasin vaihtamista. 

TUULILASIEN VAIHDOT RASKAALLE KALUSTOLLE

Meiltä nopealla aikataululla myös työkoneiden sekä kuorma- ja rekka-autojen tuulilasien vaihdot edullisesti mutta ammattitaidolla. Hoidamme myös matkailuautojen lasien vaihdot. Tiloihimme mahtuu 4,5m korkea auto, joten korkeidenkin autojen lasit vaihtuvat helposti säällä kun säällä. Kysy tarjous!
Kalibrointi käy meillä nopeasti ja vaivattomasti laadukkailla Boschin välineillä.

KALIBROINTI

Hoidamme tuulilasikameroiden ja avustavien järjestelmien kalibroinnoit lähes kaikkiin merkkeihin ja malleihin laadukkaalla Boschin kalibrointijärjestelmällä!

Esimerkiksi automaattisten kaukovalotoimintojen, adaptiivisen vakionopeudensäätimen, kaistavahdin, hätäjarrutustoiminnon käyttämien antureiden ja kameroiden kalibrointi käy meillä nopeasti ja vaivattomasti.

AUTON SISÄPESU

Saat kauttamme myös auton sisäpesut, jotka sisältävät auton imuroinnin, lattiamattojen pesun, lattian, istuinten ja tavaratilan imuroinnin, pintojen pyyhkimisen ja ikkunoiden puhdistuksen sisäpuolelta ja lisäksi istuimien, tekstiiliosien sekä tavaratilan pesun tekstiilipesurilla.

Saatavilla myös auton imurointi ilman tekstiilipesua.

Auton sisäpesu esimerkiksi tuulilasin vaihdon tai korjauksen yhteydessä nopeallakin aikataululla.
0
Vuoden kokemus
+
0
Vaihdettua tuulilasia
+
0
Tyytyväistä asiakasta

ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA MEISTÄ